Sådan designer du din økonomi så den passer til DIT liv – og så du får mange flere penge mellem hænderne!

Online kurset Sådan designer du din økonomi, så den passer til DIT liv – og så du får mange flere penge mellem dit liv er et 12-ugers online kursus til dig drømmer om aldrig at løbe tør for penge og om at kunne gøre lige præcis det du drømmer om i DIT liv.

Du får konkrete værktøjer og teknikker til at:

  • Lære dig selv og dine pengemønstre at kende
  • Finde ud af hvad det egentlig er for et liv – og en økonomi du drømmer om
  • Turde træffe nogle vigtige og modige økonomiske beslutninger
  • Blive bedre til at lytte til, hvad det er du egentlig gerne vil have – og bruge penge på det UDEN at have dårlig samvittighed
  • Blive bevidst om hvordan du bruger DINE penge, så du altid har en følelse af tryghed og ro i maven – uanset hvornår på måneden det er
  • Sætte din økonomi op, så den stille og roligt – både nu og her – og på sigt arbejder for dig og din livsdrøm

Alt sammen så du kan få meget mere ud af dine penge – og få flere penge mellem hænderne.

Tilmeld dig her

Pris: 1.999 kr. ex moms

(eller 3 rater á 765 kr.)

Programmet for Sådan designer du din økonomi så den passer til DIT liv – så du får mange flere penge mellem hænderne!

Modul 1: Godt begyndt er halvt fuldendt – sådan får du mest ud af kurset

Vi introducerer dig til kurset og får sat mål op for, hvad du gerne vil have ud af forløbet.

Derudover får du dine første værktøjer.

Modul 2: Din økonomi nu og her

På modul 2 går vi ind og ser på din økonomi – med åbne øjne – sådan som den ser ud lige nu og her. I denne uge går vi ikke ind og “fikser”, men ser blot på, hvordan det ser ud lige nu og her.

Modul 3: Dine pengehistorier, pengemønstre og pengeoverbevisninger

På modul 3 går vi i kødet på, hvad det er for nogle pengehistorier, pengemønstre og pengeoverbevisninger du har i dag – og hvad de betyder for den økonomi du har i dag.

Modul 4: Et helt nyt mindset om penge – hvad er penge egentlig?

På modul 4 bliver du præsenteret for forskelliger måder at betragte penge på. Vi introducerer dig for en “ny måde” at tænke og tale om penge på, som vil åbne for den måde du hidtil har forstået penge på.

Modul 5: Hvad drømmer du egentlig om?

På modul 5 åbner vi op for alle dine drømme. Vi går i dybden med, hvad det egentlig er for et liv DU drømmer om at have – og hvad det betyder for den måde du skal designe din økonomi på.

Modul 6: Design dine pengestrømme

På modul 6 går vi i gang med at se på hvilke konkrete pengestrømme du bør have for at kunne indfriet alt det dejlige du drømmer om, som du fik arbejdet med på modul 5.

Modul 7: Design din nye pengeadfærd og dit nye pengemønster

På modul 7 ser vi på, hvad det er for en ny pengeadfærd og et nyt pengemønster du skal begynde at have for at kunne skabe de pengestrømme, vi arbejdede med på modul 6.

Modul 8: Lav dine nye pengeoverbevisninger

På modul 8 skaber vi de nye pengeoverbevisninger der skal hjælpe dig i mål med at få netop den ny pengeadfærd, du har brug for for at nå dine drømme og dine mål.

Modul 9: Skriv din nye pengehistorie

På modul 9 skaber vi din nye, fremtidige pengehistorie, så du – en gang for alle – får lavet den pengehistorie, der passer til det liv, du gerne vil leve og de drømme du har.

Modul 10: Dine snubletråde

På modul 10 ser vi på hvilke snubletråde der kan være for dig – og får justeret din viden og beslutninger fra modul 6, 7, 8 og 9, så de tager højde for de snubletråde der evt. måtte være

Modul 11: Din backing group

På modul 11 ser vi på, hvem eller hvad du har brug for som din “backing group”. Ingen succesfulde mennesker når til tops uden masser af hjælp, opbakning og sparring fra andre dygtige mennesker og mentorer der er gået vejen før dem.

På modul 11 finder du frem til, hvem der skal være din back group på rejsen ind i din nye pengeadfærd.

Modul 12: Dit pengemanifestations ritual

På modul 12 skaber vi det pengemanifestationsritual, du har brug for at kunne vende tilbage til igen og igen, når du indimellem falder tilbage til dine gamle pengemønster og pengevaner for at blive mindet om dine nye pengeoverbevisninger og pengemønstre.

Under hele forløbet er der fokus på, at du får så mange konkrete værktøjer som muligt, som du kan anvende med det samme i dit liv og din økonomi. Derfor vil der være masser af træning af teknikker, og du har selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål til alt materialet og få sparring undervejs.

Tilmeld dig her

Pris: 1.999 kr. ex moms

(eller 3 rater á 765 kr.)

FAQ

Virker det her og nu?

Ja det gør det faktisk – så snart du begynder at tune ind på dine drømme og din økonomi kommer du automatisk til at tænke og agere smartere og mere strategisk omkring dine penge. Du vil derfor med det samme få fornemmelsen af at have mere styr på dine penge og din økonomi end tidligere. Samtidig vil du måske – for en periode – blive frustreret over, alt det du endnu ikke ved. Men fortvivl ikke, det er jo netop dét du lærer her på kurset.

Virker det i alle situationer?

Kurset er især godt, hvis du har mod på at tænke lidt utraditionelt omkring penge og hvad der kan give dig penge. På kurset bliver du nemlig præsenteret for at penge kommer i vores liv på mange forskellige måder og vi arbejder derfor på kurset med at øge dit antal af “pengestrømme”. Måske vil du opleve det udfordrende, hvis du er vant til at tænke, at penge udelukkende kommer fra din løn. Men fortvivl ikke for det er jo netop dét du skal lære at åbne op for her på kurset.

Virker det på alle typer af mennesker?

Ja. For selvom vi som mennesker kan have forskellige personprofiler, så har vi det til fælles at vi alle har ét eller andet vi drømmer om. Stort som småt. Og det er den drøm, vi skal ind og have fat i, og som du skal lære at designe din økonomi til. Og så længe du er åben overfor mindsettet bag kurset og klar til at teste værktøjerne af i din verden, så vil værktøjerne til enhver tid virke. Jo mere udfordret du vil føle dig undervejs, jo mere ved jeg, at du rykker dig

Kan alle lære værktøjerne?

JA! Alle kan lære værktøjerne – nogle har naturligt nemmere ved det end andre, men alle kan lære det. Groft sagt, jo flere års erfaring du har i “det gamle pengemindset”, jo sværere kan det føles at komme i gang med “det nye pengemindset” – men det er jo netop dét du er kommet på kurset for at lære.

Hvordan fungerer det, når det er et online kursus?

Du vil hver uge vil modtage et nyt modul spækket med indhold (video, PDF’er, eller lydfiler), og der vil ligeledes være øvelser, så du kan få trænet det.

Du planlægger selv, hvornår du vil læse og se modulerne, så det passer med din egen kalender. Du beholder materialet (også efter kurset), så du altid kan vende tilbage til det.

Du kan desuden altid stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget – både til indhold og teknik.

Tilmeld dig her

Pris: 1.999 kr. ex moms

(eller 3 rater á 765 kr.)

Spread the love