Har du dårlig samvittighed over din økonomi?

Kunne du godt bruge lidt flere penge mellem hænderne?

Kunne du tænke dig at få bugt med dine dårlige samvittighed, mindre skyld- og skamfølelse og samtidig flere penge mellem hænderne?

Så er du havnet det rigtige sted!

Som pengecoach er min mission nemlig at hjælpe dig med viden om penge og økonomi, så du kan slippe af med din dårlige samvittighed, dine skyld og skam følelser omkring penge og økonomi OG samtidig få flere penge mellem hænderne.

Pernille Hjortkjær hedder jeg, jeg er pengecoach – og det er mig på billedet herover.

Jeg har startet PENGEAKADEMIET efter i flere år at have kæmpet med mit eget forhold til min penge.  Et forhold der i mange år var præget af, at jeg egentlig tjente rigtig gode penge, men også var lynhurtig til at bruge dem igen.

Og et forhold der var præget af, at jeg altid havde konstant dårlig samvittighed over, at jeg følte, jeg brugte for mange penge og var alt for lidt strategisk omkring mine penge.

Kort fortalt er jeg født i 1975 og bor i dag i Aarhus med mine tvillingepiger fra 2006. Jeg har en akademisk uddannelse som antropolog med speciale i virksomhedskultur og ledelse.

Som sådan har mine kort altid været gode for at få en fornuftig livsindtjening.

På trods af det har jeg stort set altid følt, at jeg manglede penge. Og jeg har stort set altid brugt alt det jeg tjente – og lidt til.

I 2012 sprang  jeg – lidt ved et tilfælde – ud som selvstændig og stiftede et af Danmarks første antropologiske konsulenthuse, PE3A BusinessAntropologi. Her er vi eksperter i at udvikle ledelses- og virksomhedskulturen i traditionsrige og konservative brancher.

I 2014 begyndte jeg at rådgive andre selvstændige – primært soloselvstændige  i at opbygge en bæredygtig forretning, hvor der både var tid til familieliv – og til at tjene gode penge. Det kan du læse om på pernillehjortkjaer.dk

I 2016 begyndte jeg for alvor at interessere mig for økonomi og pengedrømme – og min egen helt konkrete drøm om at opnå økonomisk frihed opstod. Du kan læse meget mere om den drøm – og om hvordan jeg har opbygget min økonomi, så jeg dagligt når tætter på mit mål på økonomiskfrihed.dk

Siden 2016 har jeg uddannet mig som pengecoach – og herefter skabt online universet PENGEAKADEMIET for at få muligheden for at hjælpe andre med at blive bedre til at tackle deres penge og pengehistorier.

Jeg håber, du vil få svar på dine spørgsmål her på siden – og er der et emne du ikke finder svar på, så tøv ikke med at sende det til mig på hello@pernillehjortkjaer.dk

Jeg vil elske, hvis du har lyst til at følge mig på de sociale medier:

Følg PENGEAKADEMIET på Facebook —> her

Følg mig på Linked In —> her.

På gensyn.

Bedste hilsner

Pernille

Spread the love