PENGEAKADEMIET er en online pengeskole til dig, der vil blive rig på viden.

Om Penge.

Og dermed rig på penge.

PENGEAKADEMIET er til dig, der mangler penge. Eller mangler troen på, at du kan få flere penge end du har i dag.

PENGEAKADEMIET er til dig, der tror at penge er noget andre kan få succes med.

PENGEAKADEMIET er til dig, der drømmer om at blive økonomisk fri. Men som ærlig talt har svært ved at tro på, at du kan blive det. Eller som har svært ved at se hvad der skal til for at DU kan blive ØKONOMISK fri.

PENGEAKADEMIET er til dig, der får ondt i maven hver gang du skal tænke på eller tale om økonomi. Eller som undgår at gå i netbanken fordi det giver dig ondt i maven.

PENGEAKADEMIET er til dig, der savner ro, overblik og overskud omkring din økonomi.

PENGEAKADEMIET er til dig, der gerne vil have et godt og sundt forhold til din økonomi – fuld af kærlighed og tillid i stedet for frygt og skam.

PENGEAKADEMIET er et online univers – en online pengeskole – om penge og økonomi, skabt af mig, pengecoach Pernille Hjortkjær.

Med PENGEAKADEMIET ønsker jeg at skabe et trygt og kærligt online forum, hvor du kan hente al den viden om penge og økonomi – og ikke mindst om hvordan følelser og reaktionsmønstre fra vores opvækst påvirker den måde vi håndterer vores penge og økonomi på som voksne.

Min interesse for at hjælpe andre med at få et sundt og kærligt forhold til penge og økonomi kommer fra min egen historie.

Jeg er vokset i et kærligt og relativt velhavende hjem, hvor økonomi og penge var årsag til uenigheder og konflikt. Det gav mig ubevidst et uhensigtsmæssigt pengemønster – en uhensigtsmæssig pengehistorie – jeg desværre tog med mig ind i voksen livet og i mit første ægteskab.

Efter mit første ægteskab forliste, sprang jeg i 2012 ud som selvstændig – og opdagede her til min overraskelse, at jeg også tog mit pengemønster med i den måde jeg drev min virksomhed på.

Mit pengemønster og min pengehistorie drev mig helt ud på randen af en konkurs – og først dér begyndte jeg for alvor at interessere mig for, hvorfor penge og økonomi var så vanskeligt for mig at tale om – og være strategisk omkring.

Siden 2014 har jeg derfor støvsuget markedet for viden om penge og økonomi – og ikke mindst alle de følelser, skyld og skam, der for rigtig mange mennesker er forbundet med penge og økonomi.

Min mission er nu at give dig al den viden og erfaring jeg har tilegnet mig – i håbet om, at din rejse til et friere, rigere og kærligere forhold til penge, må være lidt lettere og rarere end min egen.

Velkommen indenfor hos Pengeakademiet – Din online pengeskole – jeg glæder mig til at inspirere dig til at tage kærlig hånd om dit forhold til penge og din økonomi.

Kærlig hilsen

Pernille

Pengecoach og grundlægger af PENGEAKADEMIET – Din online pengeskole.

Spread the love